Poezie jako obrana proti bezpráví s Anežkou Hrůzovou

Jistě jste již slyšeli o případu tzv. Hilsneriády, která vznikla kvůli omilostnění vraha křesťanské dívky žida Leopolda Hilsnera, více pak zde. Asi tomu prozřetelnost chtěla, že se naší Společnosti dostal do rukou, právě v den svátku Anežky, zajímavý balíček ještě se zajímavějším obsahem uvnitř. Krátký výňatek zde uveřejňujeme. Jde o básně, které byly obrazem názorů tehdejší společnosti.  

masaryk.jpg

1) Věnována českému ochránci židů, který je dnes uznáván jako symbol češství a vlastenectví, víte o kom je řeč? 

I vy lumpe!

To by ani Mojžíš neudělal,

české krve by se na vás

vpravdě ani židák Hilsner nedořezal. 

Až skloníte v hrob tmavý svoje kosti,

až ostuda a hanba vám bude pomníkem,

známo bude v zlaté naší Praze,

že jste byl židovským pacholkem. 

Místo věnce s trikolorou,

místo kvítí, kteréhož na hrobě hojno,

sloužiti vám za okrasu zaslouženou bude

velké české hovno. 

A až Hilsner s šibenice sundán bude,

můžete být ujištěn,

že na ní ještě dosti místa pro vás zbude.   

2) Zřejmě velká obliba tohoto zrádce českého národa dala vzniknout i dalším veršům, které v čítankách literatury těžko najdete. 

Masaryčku! Masaryčku!

Máš velmi úlisnou hubičku,

myslím, že jsi dostal od židáčků

pár tisíc na ručičku.

Za to zasloužíš od národa

pár řízných faciček na hubičku.

Ještě za svou brožuričku

máš se soudem oplétačku. 

Když jsi býval od národa poslanečkem,

nebyl jsi ještě takým bídníčkem;

když jsi přestal být poslancem,

jsi židovských vrahů ochráncem. 

Zasluhuješ čest a chválu,ty hanebný židovský vrahu. 

Zasloužil bys, Masaryčku,

jít s Hilsnerem na houpačku.

10 komentářů to “Poezie jako obrana proti bezpráví s Anežkou Hrůzovou”

  1. Stručné, výstižné, pravdivé a hlavně umělecké:-))))

  2. Vy jste svině, takhle mluvit o Masarykovi, že se nestydíte!

  3. Jestli byl někdo svině, tak to byl právě židovský „tatíček“
    Masaryk. Ba ještě něco víc, byla to lidská bestie!

  4. Michal Doležel Says:

    Nejsem zvyklý komentovat podobné pamflety, ale tentokrát udělám výjimku.
    Byl bych velice rád kdyby mi tyto silné řeči o panu presidentovi Masarykovi řekl některý ze zdejších, jistě inteligentních pisálků, osobně, jako chlap, a neskrýval se pod pohé přezdívky na pochybných webových stránkách. NEBÁT se a nekrást říkál TGM, že?

  5. Zide jsou zkazou pro nasi spolecnost!!!!

  6. Michal Doležel Says:

    Debilita je skutečnou zkázou naší společnosti…

  7. Paka…Masaryk dokázal něco, o čem vy můžete jen snít! Myslím, že váš největší úspěch v životě bude, když vyplodíte pár sprostých slov na internetové diskuzi, nejlépe ještě bez interpunkce a diakritiky…Raději poplivete někoho, komu je náš národ vděčný za mnoho, než abyste přiznali, že narozdíl od vás něco dokázal! Protože vy se zmůžete akorát na něco, co dokáže i ta nejspodnější děvka z uličky lásky plné špíny a spodiny!!

    • ty trumbero, Masaryk je vrah! Zabil mojí příbuznou svojí noblesní kolonou, a jako odškodnění pozůstalá rodina dostala 50Kč. Jděte s Masarykem do hajzlu a ten sionistický trouba co se chce sejít, tak mě napiš na email, dohodnem střetnutí z očí do očí, když to nepochopíš, tak ti úkážu fotky a další důkazy, že Masaryk je vrahem! Masaryk se chtěl stát rovnocenbým židem, ale bohužel mohl děůlat co chtěl, ale vždy byl pouze položid a o to hůř se choval k prostému lidu. jeho okolí pro které něco dělal, bylo pouze židovské!

      • Zdravím Tě Já se O masaryka zajímám mohl bys mi prosímtě poslat fotky a všechny důkazy o toho vraha. Maxi já ho hlavně odsuzuji za to že se stal židem a že řešil anežku hrůzovou tak to je uplně blbé.Prej jsem kdesi čet že měl poměr se svou nejmladší dcerou Olgou nevim co je natom pravdy.Pošli mě a pak se třeba na něčem domluvíme díky a měj se Martin.

  8. Tolerance. Says:

    Čauky. Jestli dovolíte, nevím komu by se líbilo kdyby vám někdo brutálně zavraždil dítě a potom byl ten dotyčný propuštěn na svobodu. Asi by nebylo na škodu kdyby se o tato událost zveřejnila ..? Víte, že zde probíhá globální židobolševizace je jasné. Jakou formou se tato zvrhlost uvádí do praxe je evidentní. Židi si samy i do bible nacpali že jsou vyvolenci ,nadnárod – bohem vyvolení. Kolik obyčejných, hodných lidí se vyvraždilo kvůli tomuto překroucenému žvástu…nemluvě o marxismu ! Fuj! Ovládnout planetu má však mnoho možnoslí :ovládnout – v nenávisti,závisti,velikášství a trapného egoismu a nebo v lásce a pokoře a nebo a nebo……….. Jak to maji židi a co na nás kujou lišáci by nebylo na škodu vědět. Ps: Lichvář je hnůj!

Napsat komentář